3 نکته کاربردی: پیشگیری از زخم فشاری + [دانلود فیلمهای آموزشی]
در این قسمت، فیلمهای آموزشی تولید شده توسط تیم سلامتیکا در مورد نکات مهم دستورالعمل پیشگیری از زخم فشاری، قرار داده شدهاست.
زخمهای فشاری که زخم بستر یا زخمهای دکوبیتوس نیز نامیده میشوند، مناطقی از پوست هستند که هنگام نشستن یا دراز کشیدن در یک حالت برای مدت طولانی آسیب میبینند.
این زخمها بیشتر در مناطقی ایجاد میشوند که استخوانهای شما نزدیک پوست قرار دارد؛ از جمله پاشنهها، مچهای پا، استخوانهای لگن، استخوان دنبالچه یا آرنجها.
فشار مداوم بر یکی از این مناطق، باعث فشرده شدن رگهای خونیای میشود که پوست شما را با اکسیژن و مواد مغذی حیاتی، تغذیه میکنند.
بدون مقدار کافی جریان خون، در نهایت سلولهای پوستی شما میمیرند و زخم فشاریی ایجاد میگردد.
اگر زخمتان شدید باشد، پزشک شما از طریق دبریدمان (جدا کردن بافت آسیب دیده از زخم) یا جراحی، بافت مرده را از زخم فشاری میزداید. بهمنظور محافظت از زخمتان و آبرسانی به آن، پزشک شما ممکن است آن را با یک باند مخصوص بپوشاند.
در این قسمت، فیلمهای آموزشی تولید شده توسط تیم سلامتیکا در مورد نکات مهم دستورالعمل پیشگیری از زخم فشاری، قرار داده شدهاست.
اگر میخواهید نکات مهم دستورالعمل پیشگیری از زخم فشاری را بهصورت عکسنوشته داشته باشید، این فایل را دانلود نمایید.
در بحران جهانی کرونا ویروس، کادر درمان مجبور به استفاده از ماسکهای N95 برای مدتهای طولانی هستند و این موضوع، باعث ایجاد مشکلاتی برای آنها شدهاست. این مقاله، به این موضوع میپردازد که آیا استفاده از این ماسکها، به خودی خود باعث ایجاد زخم فشاری در کارکنان سلامت میشود یا دلایل دیگری نیز دخیلند؟
این ویدیو، شامل راهکارهایی برای آموزش به بیمار جهت مراقبت از خود در منزل و در برابر صدمات ناشی از زخم های فشاری میباشد.
این مقاله، راهکارهایی را جهت پیشگیری از زخمهای فشاری و درمان آن، ارائه میکند.
این مقاله، به توضیحاتی پیرامون علل ایجاد زخم بستر، نواحی درگیر، افراد در معرض خطر، مدت زمان ایجاد، علائم، عوارض و عوامل ایجاد کنندهی زخم میپردازد.
دیدگاه خود را بیان کنید